İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - TOKİ Halkalı Anadolu İmam Hatip Lisesi

TOKİ Halkalı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
Atakent Mah. 1. Etap Selçuklu Cd. No2 Halkalı Küçükçekmece / İstanbul Bakırköy yönünden gelenler için 98 ,98T , 89 Avcılar yönünden gelenler için 76O otobüsleri kullanılabilirler.
Vizyon
Eğitim-öğretim kalitesiyle ilçemizde tercih edilen, özgüveni tam geleceğin aydınlık birey ve liderlerini yetiştiren, mezunlarının istedikleri üniversite ve branşta eğitim alabilmelerini sağlayan, yapılan proje çalışmalarına öncülük eden, uluslararası standartlarda yenilikçi bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrenmeyi öğrenen , araştıran , bilgiyi kullanan , katılımcı, paylaşımcı, özgün çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturan, yalnız sınavlarda değil; kültür , sanat , spor , bilim gibi dallarla da ilgilenen birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşüncelerini açıkça ifade edebilen; uluslararası bir vizyona sahip, milli değerlere bağlı, evrensel değerlere açık, geçmişine sahip çıkan geleceğini kuran bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Kültürel değerlerimize sahip çıkan, evrensel değerleri özümseyen, Milli kimliğine sahip çıkan, İnançlara saygılı olan, Yaratıcı ve farklı düşünebilen, farklılıklara karşı hoşgörülü sorumluluk sahibi olan, Aile kurumuna saygılı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, Atatürk ilkelerine bağlı, kendine güvenen, çevresine saygılı bireyler yetiştirme
Öğretim Şekli :Tekli
İNGİLİZCE-ARAPÇA
Ulaşım
OTOBÜS, MİNİBÜS. Bakırköy yönünden gelenler için 98-98T-89 Avcılar yönünden gelenler için 76O otobüsleri kullanılabilirler.
HALKALI MERKEZE YAKIN