İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - TOKİ Halkalı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Zafer ŞEN - Okul Müdürü

1973 yılında Tokat´ta doğdu. İstanbul Fatih ilçesinde bulunan Tevfik Kut İlkokulu, Gedikpaşa Ortaokulu ve tarihi Vefa Lisesini bitirdi. Ankara Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarih bölümünden mezun olduktan sonra Bingöl ili Karlıova İlçesi Toklular Köyü ilköğretim Okulunda mesleğe başladı. 1997-2002  yılları arasında Bingöl ili Karlıova ilçesinde görev yaptıktan sonra İstanbul Habipler Lisesine atandı. Girdiği idarecilik sınavından sonra 2006-2014 yıllarında Fatih Davutpaşa Lisesinde, 2014-2017 yılları arasında da Kocamustafapaşa Anadolu İmam Hatip Lisesinde müdür yardımcılığı görevinde bulundu.2017/2021 yılları arasında  Bahçelievler Halil Bekmezci Anadolu Lisesinde tarih öğretmenliği yaptı.3.Eylül.2021 yılından itibaren okulumuzda kurum müdürü olarak görev yapmaktadır. 2021 yılında İstanbul Üniversietsi AUZEF  Sosyoloji bölümünü bitirdi. Evli 2 çocuk babasıdır.