İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - TOKİ Halkalı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif hepimiz için hayırlara vesile olsun.

Mrt

Ekm

'İnternetin Güvenli Kullanımı ve Siber Zorbalık' konulu veli semineri Psikolojik Danışman Safiye KÜÇÜK tarafından gerçekleştirildi.

May

Din Öğretrimi Genel Müdürlüğünün KTS etkinlikleri kapsamında Hz. Muhammed'in (s.a.v.) eğitim anlayışı ve eğitim metotları hakkında okulumuz İHL Meslek dersleri öğretmeni Doktora eğitim öğrencisi Harun DOĞAN  öğretmenlerimizle söyleşi gerçekleştirdi.

May

Öğrencilerin toplumsal sorunlara duyarlı, sorun çözen, çalışma becerileri gelişmiş bireyler olarak yetişmeleri amacıyla okulumuz öğretmenlerinden Semra Bilen ve Medine Temur hocalarımız öğrencilerimiz ile birlikte sevgi evlerini ziyaret ettiler.

May

Okulumuz öğrencieri ve öğretmenleri ile birlikte Nisan ayında Bursa'da tarihi mekanlar Ulu Cami,Emir Sultan Cami  ziyareti yapıldı.Rehberimiz  öğrencilerimize Ulu Camiinin yapım süreci ve tarihi hakkında bilgiler verdi.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün yayınlamış olduğu KTS etkinlikleri kapsamında okul bahçemizde uygun yerlere fidan dikimi yapıldı.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Öğrencilerimize soru çözüm pratiğini arttırmak amacıyla okul denemelerimiz ve soru çözüm kamplarımız tüm hızıyla devam ediyor.

May

"Teknoloji Maceraları Web 2.0 Araçları" eTwinning projemizin öğrenci sertifikalarını teslim ettik  ve EBA platformunda paylaşımlarımızı yaptık

May

06.05.2022 tarihinde öğretmen kapanış webinarımızı gerçekleştirip son değerlendirmelerimizi yaptık.Projede emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.